Termenul medical pentru mâncărimea picioarelor este pruritul, iar această mâncărime obișnuită sau recurentă se poate simți extrem de frustrant pentru cei afectați. În timp ce știința din spatele ce am mâncărime în primul rând nu este bine înțeles, este considerat a fi o modalitate de a proteja pielea de paraziți, moarte pielii build-up-uri, și orice alte nasties care doresc să se deplaseze prin piele și invada corpurile noastre în cazul în care acestea pot face rău real. Ceea ce are sens. Când un mozzie sau alt bug începe musca, te simti o mancarime, uita-te în jos, a se vedea bug-ul acolo și goni-l departe înainte de a face prea mult rău.

De asemenea, explică de ce atunci când vezi pe altcineva mâncărime, s – ar putea mâncărime prea-pentru a preveni orice este musca sau iritant cealaltă persoană pentru a ajunge la tine prea. În timp ce aceasta este o protecție excelentă, nu face senzația mai puțin neplăcută și de-a dreptul înnebunitoare uneori.

Soluția este de a fixa uscăciunea

1Dacă ați găsit-te în mod regulat mâncărime picioarele sau degetele de la picioare și-am idee de ce, ne pedichiura echipa au pus împreună primele șase motive care-ți tălpile, degetele de la picioare sau picioare, în general, se mănâncă și ce puteți face pentru a ajuta la opri mancarimea. Pielea Uscată Pe Picioare. Pielea uscată este pielea iritată. Dacă uleiurile naturale de pe picioare se usucă sau încetează să-și mai facă treaba pentru a hidrata și îngriji pielea, pielea devine iritată, începe să aibă acel aspect uscat și descuamat și începe să aibă mâncărimi.

Soluția este de a fixa uscăciunea. Acest lucru se realizează cel mai ușor, oferind picioarelor o spălare și un scrub bun pentru a îndepărta pielea uscată și moartă și aplicând zilnic o loțiune hidratantă bună pentru a înlocui funcția uleiurilor naturale. Dacă picioarele dvs. sunt acoperite de calus sau fisuri dure, putem avea grijă de toate acestea pentru dvs. la o întâlnire de îngrijire a pielii și unghiilor. Cunoscut medical sub numele de tinea pedis, piciorul sportivului este o infecție comună a pielii care tinde să afecteze tălpile picioarelor și între degetele de la picioare.

Poate face pielea să pară uscată și pudră, să aibă bule care arată ca și cum ar fi peeling și pot părea roșii și iritate. Aceste modificări ale pielii, precum și prezența ciupercii, pot determina pielea să devină foarte mâncărime.

Ciuperca crește cel mai bine în medii umede și fierbinți

2Acest lucru se datorează faptului că ciuperca crește cel mai bine în medii umede și calde – cum ar fi șosetele și pantofii umedi. Leziuni Ale Nervilor. La fel ca experimentarea arsurilor, furnicăturilor, înțepăturilor și acelor, leziunile nervoase pot provoca, de asemenea, alte senzații anormale care pot include mâncărime. Când vine vorba de picioare, diabetul este o cauză mare a leziunilor nervoase cu care lucrăm, în timp ce alte cauze ale unei mancarimi neuropatice raportate în studii includ zona zoster și leziuni neuronale, printre altele.

Soluția: din păcate, aceste mâncărime sunt dificil de tratat și de gestionat, deoarece leziunile nervoase sunt adesea ireversibile. Unele medicamente au fost raportate pentru a vă ajuta, așa că a vedea medicul de familie sau podiatrul My FootDr pentru o evaluare definitivă este primul pas. Chilblains se dezvoltă atunci când vasele de sânge din picioare se schimbă de la a fi constrânse (îngustate) din cauza temperaturilor reci, până la dilatarea rapidă atunci când se încălzesc și trimit sânge care curge prin vase.

Soluția este prevenirea

3Rezultatul este că sângele se poate scurge în țesuturile din jur și poate deveni foarte mâncărime foarte repede. Trebuie să fii foarte atent, deoarece pielea ta poate fi mai vulnerabilă la daune atunci când ai degerături, ceea ce face ca zgârierea să fie deosebit de dăunătoare Soluția este prevenirea. Chilblains sunt prevenite prin evitarea merge la rece la cald prea repede.

În loc să săriți direct într-un duș fierbinte sau într-o baie cu picioarele înghețate, lăsați-le să se dezghețe și să se adapteze mai întâi la temperatura camerei, purtați niște șosete pentru a le ajuta să se încălzească treptat și evitați să aplicați căldură directă sub forma unui pachet de căldură sau să puneți picioarele lângă o flacără deschisă. Soluția este să utilizați un medicament anti – fungic pentru a trata ciuperca și pentru a ajuta la prevenirea revenirii ciupercii, ajutând la menținerea picioarelor uscate cât mai mult posibil, cum ar fi uscarea proactivă a picioarelor după dușuri-în special între degetele de la picioare.