Legumele sunt cheia pentru a bate simptomele artritei, care include dureri articulare și inflamații, potrivit directorului Clinicii Pro-sănătate, Oliver Eaton. Verdele cu frunze întunecate și legumele viu colorate, inclusiv kale, spanac, ardei, sfeclă roșie și rachetă, sunt cele mai bune pentru a ușura durerea. Broccoli, cu toate acestea, este artrita-lupta grea. aproximativ 10 milioane de oameni din Marea Britanie, dar ai putea reduce riscul de simptome de artrita de a face modificări la dieta ta. Acest ieftin “campion de combatere a artritei” ar putea ajuta la prevenirea osteoartritei, a fost revendicat.

O legumă, în special, este un campion de combatere a artritei a spus McTaggart, în cartea sa ceea ce medicii nu vă spun-artrita.Studiile au descoperit că consumul unei porții de broccoli în fiecare zi ar putea preveni și încetini răspândirea osteoartritei.Sulforafanul, un compus din legume, încetinește distrugerea cartilajului articular prin blocarea enzimelor și interferând cu procesele inflamatorii asociate cu osteoartrita.

Broccoli este un fel de legume care provin din familia conopidei

1Sulforafanul se găsește și în varza de Bruxelles și varză.Cercetătorii de la Universitatea din East Anglia calculează că consumul a 100g de broccoli, echivalentul unei mâini, în fiecare zi ar putea preveni boala sau chiar încetini progresul acesteia odată ce a fost diagnosticată. Legumele verzi sunt cunoscute pentru beneficiile lor miraculoase pentru sănătate. De la spanac la kale și de la salată la varză, legumele verzi sunt cel mai bun mod de a duce un stil de viață sănătos. Vorbind despre legume verzi, primul nume care ne vine în minte este . Broccoli ar putea să nu fie o legumă preferată a multor oameni. Totuși, nimeni nu poate nega faptul că este o comoară cu beneficii sănătoase excepționale pentru bătrâni.

Dar are un gust diferit. Numele Broccoli provine de la cuvântul italian broccoli, ceea ce înseamnă creasta de flori de varză. Beneficiile broccoli sunt numeroase, în special pentru bătrâni. Aportul său poate duce la lipsa de nutrienți la bătrâni. Aportul regulat de broccoli nu numai că mărește imunitatea, dar ajută și persoanele în vârstă să lupte împotriva bolilor grave precum cancerul, atacul de cord etc. Vom trece prin fiecare detaliu, dar mai întâi să învățăm elementele de bază.

Deoarece această legumă verde este plină de fier, proteine, calciu, vitamina A, carbohidrați și C și multe alte substanțe nutritive, broccoli este extrem de potrivit pentru sănătatea vârstnicilor. Nutrienții prezenți în broccoli pot preveni persoanele în vârstă de boli de inimă, probleme oculare, probleme digestive, diabet și alte astfel de probleme.Acest articol va oferi toate detaliile esențiale despre Broccoli pe care bătrânii ar trebui să le cunoască înainte de a începe cu aportul său regulat.

Tipuri de broccoli

2Deci, mai întâi să știm despre tipurile de Broccoli. Broccoli Calabrese. Această specie de broccoli este numită după faimosul oraș Italian Calabria. Partea superioară este verde închis. Se cultivă în zile reci sau în locuri răcoroase.Broccoli rabe .Acest tip de broccoli este extrem de sănătos. Este frunze ca spanacul. Broccoflower. Arată mai puțin ca broccoli și mai mult ca conopida. De asemenea, are un gust oarecum asemănător cu conopida. Broccoli încolțite. Partea superioară este întinsă și are multe tulpini. Gai-lan. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Broccoli chinezesc. Este lung și cu frunze și mai hrănitoare decât broccoli regulate.

Conopidă purpurie. Broccoli violet este, de asemenea, un tip de broccoli. După cum sugerează și numele, este violet. Este destul de popular în America și Europa. Pe măsură ce v-ați familiarizat cu tipurile de broccoli, să vă spunem acum despre elementele nutritive prezente în broccoli. Mulți bătrâni se îmbolnăvesc de schimbarea vremii și este din cauza imunității lor slabe. Cu toate acestea, legumele verzi, în special broccoli, ajută bătrânii să construiască o imunitate mai puternică și să lupte împotriva bolilor sezoniere.

Sursă bogată de sulforafan

3Este o sursă bogată de sulforafan, care funcționează pentru a crește imunitatea în organism. Adăugarea broccoli la problema îmbolnăvirii cu aportul său poate fi redusă într-o oarecare măsură. Așadar, începeți consumul regulat de broccoli și luați-vă rămas bun de la febra sezonului. Verificați aici pentru a afla mai multe despre unele mare imunitate stimularea băuturi. Există multe motive pentru piele sau alte tipuri de alergii la bătrâni, iar una este lipsa de proteine.

Proprietățile broccoli includ, de asemenea, că conține o cantitate mare de proteine. Aportul său asigură o cantitate suficientă de proteine organismului și formează antioxidanți în celule. Astfel, poate fi util în tratarea diferitelor tipuri de alergii la bătrâni. Din cauza vârstei în creștere și a lipsei de nutriție, oasele și dinții încep să slăbească și, dacă nu există o mare problemă legată de aceasta, nici măcar nu știm despre asta. Broccoli conține o mulțime de nutrienți, cum ar fi vitamina K, calciu, potasiu și magneziu, care pot beneficia de oasele și dinții bătrânului.